Tilkallingsvikarer for kommunale barnehager i Mandal

Ønsker du å være tilkallingsvikar i en av de kommunale barnehagene ? I Mandal kommune har vi i dag 3 kommunale barnehager; Skjebstad, Kvisla og Frøysland barnehage.

Hvordan søke?

Barnehagene har ingen felles vikarliste du kan søke på elektronisk. Vi ønsker at du møter opp i den barnehagen du ønsker å være tilkallingsvikar i. Ta gjerne med deg en cv. Du trenger ikke ta med deg alt av papirer og attester til dette 1. møte. Spør om å få snakke med styrer. Dersom styrer ikke har anledning til å ha en samtale med deg når du oppsøker barnehagen kan dere der og da eventuelt gjøre en avtale eller du prøver igjen en annen dag.

Velkommen som søker til tilkallingsvikar i Mandal kommunes kommunale barnehager!

Postadresse:

Besøksadresse: