Psykolog/Psykologspesialist-Avd.Psykisk helse og rus

2. gangs utlysning.
Vil du være med å videreutvikle tjenestene til de som sliter med sin psykisk helse og /eller har rusutfordringer? Vi har ledig en 100 % fast psykolog/psykologspesialist-stilling i Mandal kommune, ved Avdelingen psykisk helse og rus. Søknadsfrist er 03.06.18.

Avdelingen psykisk helse og rus har nå ledig en spennende stilling som psykolog for den som vil være med å utvikle tjenestene til de som sliter med psykisk helse og rus. Dette blir en viktig stilling nå som vi planlegger kommunesammenslåingen frem mot 2020.

Avd. psyk. Helse og rus har 14 ansatte med bachelor hvorav 9 har videreutdanning i psykisk helse og to har master i psykisk helse. Vi er totalt 22 årsverk. Flerfaglighet er viktig hos oss, så vi har derfor blant annet sosionomer, vernepleiere, lærere, sykepleiere og helsefagarbeidere, og en god fordeling av kjønn og alder. Vi har også ansatt en erfaringskonsulent.
Avdelingen har et nært samarbeid med NAV, spesialisthelsetjenesten, familiesenter, kriseteam og fastlegene. Vi har et tverrfaglig godt sammensatt team med allsidig kompetanse, erfaring med psykisk helsearbeid og hvor kognitiv teori er en sterk base hos de som jobber som terapeuter. Motivasjon og innovasjon er tydelig gjennom engasjement i interne og eksterne prosjekter og grupper.

Kompetansekrav

• Psykolog/psykologspesialist
  • Sertifikat klasse B
  • Gode norsk-kunnskaper muntlig og skriftlig.

Dette er jobben for deg som

• Vil jobbe på systemplan
  • Har evne og kunnskap til å jobbe klinisk
  • Vil være delaktig i arbeidet med pårørende og forebyggende helse
  • Har vilje og evne til både selvstendig og tverrfaglig samarbeid med gode kommunikasjons- og formidlingsevner.

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgaver vil omfatte helsetjenester til de som sliter med rus og psykiske helse-utfordringer og deres familier. Det vil innebære kartlegging, vurdering og behandling. Videre veiledningsoppgaver, samt planarbeid for utvikling av tjenestene i kommunen. Mandal kommune er en organisasjon i utvikling og endringer i arbeidsoppgaver skjer i tråd med behov.

• Lønn etter avtale.
  • Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til
    avdelingsleder Ingunn Kragstadmoen, tlf. 95 24 93 98

Søknadsprosessen

• Du søker på elektronisk skjema - Søknad på stilling (KF-350D)
  • Benytt stillingsid 1436
  • Den som tilsettes må levere godkjent politiattest av ny dato, egenerklæring MRSA/tuberkolose og helseattest
  • Kopi av vitnemål og attester tas med på evt. intervju og returneres ikke
  • Det utarbeides offentlig søkerliste
  • Stillingen er ledig fra 01.05.18.

Ny søknadsfrist for stillingen er 03.06.18.

Postadresse:

Besøksadresse: