Prosjektleder ved Bydrift

Bydrift har ledig 100% fast stilling som prosjektleder. En av våre prosjektledere blir pensjonist og vi søker etter hans etterfølger. Søknadsfristen er 23. mai 2018.

Vi har mange spennende prosjekter i Mandal kommune og flere av prosjektene tar vi med oss over i nye Lindesnes. Prosjektleder ivaretar byggherrens rolle gjennom alle faser i kommunens byggeprosjekter.

Hvem er vi?

Mandal bydrift har ansvar for teknisk tjenester innen vann, avløp, park og vei. Vi renholder, drifter og vedlikeholder kommunale bygg og anlegg, har ansvar for byggeprosjektene og forvalter kommunal eiendom. Vi er i dag 78 ansatte og holder til i egne lokaler på Doneheia i Mandal.

Utdanning/Faglig kompetanse

• ingeniør-/sivilingeniørutdannelse

Praksis/erfaring

• arbeidserfaring som prosjektleder fra offentlig virksomhet er ønskelig, men ikke et krav

Personlige egenskaper

• resultat- og løsningsorientert og med kunden i fokus
  • god dokumentasjon- og økonomiforståelse
  • selvstendig, utadvendt, målrettet, fleksibel og strukturert
  • positiv og godt humør

• utfordrende, varierte og selvstendige arbeidsoppgaver
  • godt arbeidsmiljø og gode kollegaer
  • lønn etter avtale, god pensjonsordning, forøvrig gjelder vanlige kommunale ansettelsesvilkår

Kontaktperson

Enhetsleder Hallfrid Os, telefon: 971 20 746 eller epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsprosessen

• Du søker på elektronisk skjema - Søknad på stilling (KF-350D)
  • Benytt aktuell stillingsid 1456
  • Kopi av vitnemål og attester tas med på evt. intervju og returneres ikke