Rektor / enhetsleder - Vassmyra ungdomsskole

Vassmyra skole er en ungdomsskole som ligger på østsiden av Mandal by. Skolen har egen idrettshall og flotte naturområder. Skolen har ca. 260 elever og 35 ansatte. Samlet administrasjonsressurs er 200% samt sekretær i 100% stilling. Avdeling Skinsnes, som er en felles alternativ læringsarena i kommunen, er også underlagt Vassmyra skole. Skinsnes har totalt 4 årsverk. Stillingen som rektor/enhetsleder er på 100% og er ledig fra 01.08.18.

Mandal kommune har 6 grunnskoler (4 barneskoler og 2 ungdomsskoler), kvalifiseringsenhet med mottaksskole og kommunal voksenopplæring. Det er ca. 2100 elever i grunnskolen. Det er en privatskole i kommunen. Kommunen har flat struktur med 15 enhetsledere som rapporterer til rådmannen. Enhetslederne har samlet resultatansvar for enheten, og er delegert de fleste driftsbeslutninger. I rådmannens stab er det kommunalsjef for Oppvekst, Skolefaglig rådgiver samt andre rådgivere som arbeider med utvikling av kommunens tjenestetilbud.

Mandal kommune ønsker å tilsette en rektor/enhetsleder som

• er resultatorientert
  • er strukturert, initiativrik, fleksibel og takler utfordringer
  • er samarbeidsvillig og innehar stor arbeidslyst
  • satser på medarbeidere, elever og foresatte som vesentlige ressurser i skolemiljøet
  • har utdanning, formell kompetanse for og erfaring fra skoleverket
  • har rektorskole eller ønsker å ta denne
  • er opptatt av og har erfaring innenfor pedagogisk utviklingsarbeid

Mandal kommune kan tilby:

• Gjensidig forpliktende lederavtale med rådmannen
  • En selvstendig jobb med mye ansvar
  • Utfordrende og interessant lederstilling som gir mulighet for faglig og personlig utvikling
  • Veiledning og lederopplæring
  • Lønn etter sentrale og lokale avtaler

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt ved tilsetting.

Oppvekstsjef Erik Tronstad, mobiltlf. 952 29 779.

Søknadsprosessen

• Det søkes på elektronisk søknadsskjema som finnes på www.mandal.kommune.no.
  • Benytt stillings id. 1458
  • Stillingen er ledig fra 01.08.2018.
  • Det utarbeides offentlig søkerliste for stillingen.

Søknadsfrist: 27.05.18

Postadresse: