Avdelingsingeniør - Mandal bydrift, vann og avløp

Mandal kommune, enhet Bydrift har ledig 100 % midlertidig stilling som avdelingsingeniør, 1 års varighet, med mulighet for fast ansettelse. Stillingen er på Vann og avløpsavdelingen. Søknadsfrist 22.07.2018

hovedoppgaver

• Daglige oppgaver og saksbehandling på VA-sektoren
  • Oppfølging og kvalitetssikring
  • Innkjøp og anskaffelse
  • Å bidra til å løse fellesoppgaver etter behov

Utdanning/Faglig kompetanse

Vi søker etter person med følgende kvalifikasjoner:

• Er utdannet ingeniør, fortrinnsvis vann og avløp, men annen relevant kompetanse kan vurderes.
  • Det er ønskelig med erfaring med SD-anlegg
  • Det er ønskelig med kjennskap til FDV-systemer. Enheten bruker Facilit i dag.
  • Det er ønskelig med ADK-sertifikat
  • Har førerkort klasse B

Personlige egenskaper

Videre ønsker vi at du som søker:

• Har god skriftlig og muntlig fremstilling
  • Er resultat- og løsningsorientert
  • Er serviceinnstilt og setter kunden i fokus
  • Har god dokumentasjon- og økonomiforståelse
  • Er selvstendig, utadvendt, målrettet, fleksibel og strukturert
  • Er positiv og har godt humør, samt evne til å bidra til et godt arbeidsmiljø

• Utfordrende, varierte og selvstendige oppgaver
  • Godt arbeidsmiljø og gode kollegaer
  • Lønn etter avtale, god pensjonsordning. For øvrig gjelder vanlige kommunale ansettelsesvilkår.

Kontaktperson

Leder Otto Nodeland, Vann og avløp, mobilnr.: 91 66 39 92, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsprosessen

• Du søker på elektronisk skjema - Søknad på stilling (KF-350D)
  • Benytt aktuell stillingsid 1461
  • Kopi av vitnemål og attester tas med på evt. intervju og returneres ikke
  • Vi gjør oppmerksom på søkerlistene er offentlige. Du kan be om at navnet ditt ikke offentliggjøres, jmfr. Off.loven § 25. Anmodningen må begrunnes.

Tiltredelse

Snarest mulig

Søknadsfrist for stillingen er 22.07.2018

Om Mandal kommune

Mandal er Norges sydligste by og har nærmere 16 000 innbyggere. Kommunen er i utvikling og vekst, og arbeider målbevisst for å være et attraktivt sted å bo og arbeide. Vårt motto er respekt og tillit, service og åpenhet. Mandal kommune er en IA-virksomhet. Vi er opptatt av at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Kommunen oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne, religion og kulturell bakgrunn.

Likestilt arbeidsliv

Postadresse: