Fagarbeider - Mandal bydrift, Park & vei

Mandal kommune, enhet Bydrift har ledig 100 % midlertidig stilling som fagarbeider, 1 års varighet, med mulighet for fast ansettelse. Stillingen er på avd. Park&Vei. Søknadsfrist 01.08.2018

HOVEDOPPGAVER

• Arbeid knyttet til drift og vedlikehold av kommunaltekniske anlegg innenfor vei/infrastruktur, parker, grøntanlegg, skjærgårdspark, idrettsanlegg og lekeplasser, samt enklere vedlikehold/reparasjoner av maskiner, biler og produksjonsutstyr.
  • Deltakelse i vaktordning (vinterberedskap).Vi søker etter person med følgende kvalifikasjoner:

UTDANNING/FAGLIG KOMPETANSE

• Fagbrev (anleggsfag, anleggsmaskinmekaniker, bilfag eller annet relevant fag innen kommunalteknikk)
  • Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell kompetanse.
  • Maskinførerbevis (M2) er ønskelig.
  • Førerkort kl. B, BE, T.
  • Båtvant. Båtførerbevis er ønskelig.

PERSONLIGE EGENSKAPER

Videre ønsker vi at du som søker:

• er selvstendig, kreativ og har gode samarbeidsevner
  • er fleksibel og strukturert
  • er løsningsorientert og som ser muligheter fremfor begrensninger
  • har gode grunnleggende datakunnskaper og god skriftlig/muntlig fremstillingsevne.

VI TILBYR

• Varierte og selvstendige oppgaver
  • Godt arbeidsmiljø og gode kollegaer
  • Lønn etter tariff og god pensjonsordning i KLP.
  • For øvrig gjelder vanlige kommunale ansettelsesvilkå

KONTAKTPERSON

Avd.leder Park&Vei Tormod Try, mobilnr.: 91687033, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

SØKNADSPROSESSEN

• Du søker på elektronisk skjema - Søknad på stilling (KF-350D)
  • Benytt aktuell stillingsid 1463
  • Kopi av vitnemål og attester tas med på evt. intervju og returneres ikke
  • Vi gjør oppmerksom på søkerlistene er offentlige. Du kan be om at navnet ditt ikke offentliggjøres, jmfr. Off.loven § 25. Anmodningen må begrunnes.
  • Tiltredelse snarest mulig

Søknadsfrist for stillingen er 01.08.2018

Om Mandal kommune
Mandal er Norges sydligste by og har nærmere 16 000 innbyggere. Kommunen er i utvikling og vekst, og arbeider målbevisst for å være et attraktivt sted å bo og arbeide. Vårt motto er respekt og tillit, service og åpenhet. Mandal kommune er en IA-virksomhet. Vi er opptatt av at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Kommunen oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne, religion og kulturell bakgrunn.

Mandal kommunen vil fra 2020 gå sammen med Marnardal kommune og Lindesnes kommune i en ny kommune som vil få navnet Lindesnes kommune.

Postadresse:

Besøksadresse: