• Hjem
  • Ledige stillinger

2 prosjektstillinger som familiekoordinator - prosjektet Nye mønstre – Trygg oppvekst

3 kommunelogoer

Vi søker 2 prosjektmedarbeidere i 50-100% stillinger som familiekoordinatorer tilknyttet prosjektet Nye mønstre - trygg oppvekst. Søknadsfrist er 22. august.

Litt om stillingene

Stillingene forankres i NAV Lindesnes, og vil jobbe med utvalgte familier i alle 3 kommunene som blir nye Lindesnes kommune fra 2020. Koordinatorene skal jobbe tverrfaglig, og i stor grad samhandle med samarbeidspartnere utenfor NAV. Arbeidstiden er i hovedsak på dagtid, men i stillingene inngår også arbeid en ettermiddag/kveld pr. uke. Prosjektperioden varer i 3 år, og ansettelse gjelder for 1 (ett) år med mulighet for forlengelse i prosjektperioden.

Litt om prosjektet

Prosjektet Nye mønstre – trygg oppvekst er en del av en felles innsats mot fattigdom i Mandal, Marnardal og Lindesnes. Sammen med flere andre kommuner i Agderfylkene, skal prosjektet prøve ut en modell med koordinert tverrsektoriell innsats mot både foreldre og barn i utvalgte lavinntektsfamilier.
Vil du vite mer om prosjektet? Klikk her..

Hvordan søke

Det er Lindesnes kommune som administrerer søknadene. Du må derfor benytte deres elektronisk søknadsskjema når du sender inn søknaden. Spørsmål om hvordan du søker?

Send inn din søknad her. Benytt stillingsid. 582. Søknadsfrist 22. august 2018

Arbeidsoppgaver i hovedtrekk:

• koordinere tjenester og hjelpeapparat for 10 familier med lavinntekt
  • kartlegge familiens ressurser og hjelpebehov
  • utarbeide Familiens plan og oppfølging av denne
  • bidra til rett fokus og riktig bistand
  • oppfølging av familiene
  • gi råd, veiledning og støtte
  • samhandling med øvrig hjelpeapparat
  • dokumentasjon- og evalueringsarbeid i prosjektet

Kvalifikasjonskrav:

• 3-årig relevant utdanning på universitet eller høyskolenivå
  • spesielt relevant arbeidserfaring eller kompetanse kan kompensere fra utdanningskravet
  • arbeidserfaring med koordinering og planarbeid på individnivå er en forutsetning
  • erfaring med relasjonsarbeid og tett individuell oppfølging
  • erfaring og kjennskap til kommunal og statlig forvaltning og tjenestetilbud vil være en fordel

Vi søker en som:

• er løsningsorientert og gode samarbeidsevner
  • evner å være tett på over tid
  • er fleksibel og selvstendig
  • ser ressurser og evner å motivere andre
  • er engasjert og positiv
  • har godt humør
  • kan disponerer egen bil i tjenesten
  • behersker norsk og engelsk språk.

Vi tilbyr:

• spennende og variert arbeidshverdag
  • engasjerte kolleger og samarbeidspartnere
  • deltakelse i et viktig utviklingsarbeid
  • deltakelse i nettverk sammen med andre kommuner i prosjektet
  • lønn i henhold til gjeldende tariffavtale
  • snarlig tiltredelse.

Kontakt:

For nærmere informasjon om stillingen, kan følgende kontaktes: Helge Hogganvik, leder NAV Lindesnes, tlf. 415 05 184.

Hvordan søke i Lindesnes kommune?

For å søke stilling ber vi deg benytte Elektronisk søknadsskjema.

I første omgang ber vi om søknad uten kopi av attester og vitnemål. Disse tas med til et eventuelt intervju. For stillinger i barnehage, skole og helse-og omsorg, må søker legge frem gyldig politiattest.

Registrere deg som brukeR

Vi anbefaler at du registrerer deg som bruker når du søker. Du kan dermed hente frem opplysningene dine ved søknad på stilling ved senere anledning.

Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker "send inn". Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk. Det er derfor viktig at søknaden fylles ut så fullstendig og relevant som mulig. Mail-adressen du oppgir vil bli benyttet som kontaktadresse videre i prosessen. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer.

Velkommen som søker!

Postadresse: