Arealplanlegger i Mandal kommune - et nydelig sted, i en spennende utvikling

2. gangsutlysning
Vil du være med å forme Norges sydligste kommune? Fra 2020 slår Mandal kommune seg sammen med Lindesnes- og Marnardal kommune, og blir nye Lindesnes kommune. Arbeidet som arealplanlegger hos oss vil gi deg bred erfaring med reguleringsarbeid, herunder fortetting, sentrumsutvikling, boligfelt, infrastruktur, fritidsbebyggelse m.m. Det er spennende å jobbe som arealplanlegger i Norges sydligste region!

Hvem er vi?

Teknisk forvaltning er en del av tjenesteområdet Byutvikling. Teknisk forvaltning har for tiden ansvaret for planarbeid, byggesaker, oppmåling og geodata, og har 18 ansatte. Av disse har plan 6 ansatte, og har ansvar for både regulering, kommuneplan og by- og tettstedsutvikling gjennom ulike planprosesser og prosjekter. Det er ikke endelig avklart hvordan organisering og arbeidssted blir i nye Lindesnes kommune.

Vi har følgende ledige stillinger:

Arealplanlegger, fast stilling i 100 %, stillingsid.: 1532.

Arbeidsoppgaver / ansvarsområde:

• Behandling av privat innsendte reguleringsplaner
  • Utarbeidelse av kommunale reguleringsplaner

Utdanning / faglig kompetanse:

• Primært ønskes en person med utdannelse som sivilarkitekt
  • Personer med utdanning innen by- og regionalplanlegging oppfordres også til å søke

Praksis / erfaring

Det er ønskelig med relevant praksis, men nyutdannede er også velkomne til å søke

PERSONLIGE EGENSKAPER:

Søker må ha gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

• Fleksibel arbeidstid
  • God pensjonsordning gjennom KLP
  • Lønn etter avtale

Kontaktperson

Jonny Grundeland, tlf: 91 80 77 36 (19.12 - 02.01.19  brukes fortrinnsvis e-post )
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsprosessen

• Det søkes via www.mandal.kommune.no
  • Benytt stillingsid 1532
  • Kopi av vitnemål og attester tas med på evt. intervju og returneres ikke