Tekniker - Avdeling for fysioterapi, ergoterapi og hjelpemidler

Avdeling for fysioterapi, ergoterapi og hjelpemidler har ledig 100% nyopprettet fast stilling som tekniker med tiltredelse 26.08.2019.  Mandal kommune vil være en nytenkende, brukerorientert og effektiv leverandør av kommunale tjenester. Enhet for Hjemmebaserte tjenester utfører lovpålagte helsetjenester i hjemmet. Vårt mål er å sikre at innbyggere i Mandal kommune lever gode liv i egne hjem og at de er aktive så lenge som mulig. Vi har fokus på brukermedvirkning og individuelt tilpassede tjenester som gir trygghet, verdighet og økt opplevelse av selvstendighet slik at de mestrer hverdagen. Søkere må ha sertifikat til bil og beherske norsk både muntlig og skriftlig. Søknadsfrist 19.05.19.

HOVEDOPPGAVER VIL VÆRE

• Planlegging og idriftsetting av infrastruktur, pasientvarslingsanlegg, inkl. brannvarslingsanlegg
  • Montering, vedlikehold, og demontering av tekniske hjelpemidler (senger, personløftere, elektriske rullestoler etc.) og velferdsteknologiske løsninger (trygghetsalarm, kamera, døralarm, bevegelsessensor, e-Lås etc.)
  • Installasjon og konfigurering av velferdsteknologiske løsninger/enheter mot/i nettverk (Lifecare eRom, Lifecare mobil pleie etc.)
  • Programmering, adgangskontroll og sikkerhet i henhold til Normen for informasjonssikkerhet og personvern (General Data Protection Regulation)
  • Driftsovervåking
  • Innkjøp
  • Opplæring og veiledning i bruk av tekniske hjelpemidler
  • Opplæring helsepersonell, pasienter, brukere og pårørende
  • Dokumentasjon i kommunens journalsystem

KVALIFIKASJONSKRAV

• Fagbrev innenfor elektronikk, automasjon eller innenfor mekaniske fag
  • Personer med erfaring innenfor nevnte arbeidsoppgaver oppfordres til å søke stillingen
  • Førerkort klasse B
  • Stillingen som teknikker lønnes etter godskreven ansiennitet som Fagarbeider drift/teknisk, stillingskode 751700.

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER

• Annen relevant tilleggskompetanse innenfor IKT og/eller velferdsteknologi
  • Erfaring med installasjon og montasje
  • Gode IKT-kunnskaper
  • God kunnskap om nettverk, infrastruktur, switching og routing
  • Teknisk og praktisk anlagt
  • Erfaring med veiledning/opplæring vektlegges

PERSONLIGE EGENSKAPER

• Søker etter en aktiv pådriver i arbeidet med digitalisering og tjenesteutvikling innen velferdsområdet
  • Nytenkende
  • Positiv, fleksibel og serviceinnstilt
  • Gode samarbeidsevner.

• Vanlige kommunale tilsettingsvilkår, herunder 2% pensjonsinnskudd
  • Årlig medarbeidersamtale med nærmeste leder
  • Medarbeiderundersøkelse (10 faktor) annen hvert år
  • Frivillig fritidsforsikring
  • 6 mnd. Prøvetid i de faste stillinger
  • Ved evt. intern omrokkering kan andre stillingsstørrelser bli ledige

Avd. leder Fysioergo/hjelpemiddel Tone Hinna Hovdenak tlf. 958 17 210

Søknadsprosessen

• Benytt aktuell stillingsid 1609
  • Den som tilsettes må levere godkjent politiattest av ny dato, egenerklæring MRSA/tuberkolose og helseattest
  • Ved intern omrokkering kan andre stillingsstørrelser bli ledige
  • Kopi av vitnemål og attester tas med på evt. intervju og returneres ikke
  • Det utarbeides offentlig søkerliste

Søknadsfrist for stillingen er 19.05.19

Om Mandal kommune

Mandal er Norges sydligste by og har nærmere 16.000 innbyggere. Kommunen er i utvikling og vekst og arbeider målbevisst for å være et attraktivt sted å bo og arbeide. Vårt motto er respekt og tillit, service og åpenhet.
Mandal kommune er en IA-virksomhet. Vi er opptatt av at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Kommunen oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne, religion og kulturell bakgrunn.

postboks 905, 4509 Mandal

Vakttelefoner