Psykolog / psykisk helsearbeider ved Avd. psykisk helse og rus

Vil du være med å videreutvikle tjenestene til de som sliter med sin psykisk helse og /eller har rusutfordringer? Vi søker en 100 % fast psykolog / psykisk helsearbeider i Mandal kommune, ved Avd. psykisk helse og rus.

Søk på stillingen her

Om arbeidsplassen

Mandal kommune har ca. 16.000 innbyggere, ligger idyllisk til ved sjøen og har skogen tett inntil byen. Byen byr på mange gode kultur og fritidstilbud. Mandal kommune vil i 2020 bli slått sammen med Lindesnes og Marnardal og blir da den sydligste kommunen i Norge. Kommunen har fra før to psykologer som jobber med barn og unge og deres familier.

Avd. psyk. helse og rus er totalt 22 årsverk. Vi har nå ledig en spennende stilling som psykolog for den som vil være med å utvikle tjenestene til de som sliter med psykisk helse og rus.

Avdelingen har et nært samarbeid med NAV, spesialisthelsetjenesten, familiesenter, kriseteam og fastlegene. Vi har et tverrfaglig godt sammensatt team med allsidig kompetanse. Kognitiv teori er en faglig plattform hos de fleste terapeutene. Motivasjon og innovasjon er tydelig gjennom engasjement i interne og eksterne prosjekter og grupper.

Kompetansekrav:

• Psykolog/psykologspesialist (norsk autorisasjon)
  • Evt. minimum bachelor utdanning innen helse og sosialfag m/videreutdanning i psykisk helsearbeid eller annen relevant videreutdanning
  • Sertifikat klasse B
  • Gode norsk-kunnskaper muntlig og skriftlig

Dette er jobben for deg som

• Har evne og kunnskap til å jobbe klinisk og på systemplan
  • Vil være delaktig i arbeidet med pårørende og forebyggende helse
  • Har vilje og evne til både selvstendig og tverrfaglig samarbeid med gode kommunikasjons- og formidlingsevner

Personlige egenskaper

Personlig egnethet er av avgjørende betydning, det som vektlegges er:

• Evne til å jobbe selvstendig og i team
  • Evne til å skape gode relasjoner
  • Gode samarbeidsevner, fleksibilitet, strukturert og selvstendig
  • Gode holdninger/verdier med respekt for ulike mennesker
  • Må kunne ta ansvar, stå i krevende situasjoner
  • God arbeidskapasitet
  • Gode kommunikasjonsferdigheter

Arbeidsoppgaver

For psykologstillingen så vil arbeidet i tillegg til klinisk arbeid være med blikk på systemjobbing og veiledning. For psykisk helsearbeider stillingen vil det stort sett dreie seg om klinisk jobbing. For begge stillingene vil arbeidsoppgaver omfatte helsetjenester til de som sliter med rus og psykiske helse-utfordringer og deres familier. Det vil innebære kartlegging, vurdering og behandling. Mandal kommune er en organisasjon i utvikling og endringer i arbeidsoppgaver skjer i tråd med behov.

Lønn etter avtale.

Kontaktperson

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til avdelingsleder Ingunn Kragstadmoen, tlf. 95 24 93 98

Søknadsprosessen

• Benytt stillingsid 1577
  • Den som tilsettes må levere godkjent politiattest av ny dato, egenerklæring MRSA/tuberkolose og helseattest
  • Kopi av vitnemål og attester tas med på evt. intervju og returneres ikke
  • Det utarbeides offentlig søkerliste

Tiltredelse

Stillingen er ledig fra 1.6.19.

Søknadsfrist 31.03.2019

Om Mandal kommune
Mandal er Norges sydligste by og har nærmere 16.000 innbyggere. Kommunen er i utvikling og vekst og arbeider målbevisst for å være et attraktivt sted å bo og arbeide. Vårt motto er respekt og tillit, service og åpenhet. Mandal kommune er en IA-virksomhet. Vi er opptatt av at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Kommunen oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne, religion og kulturell bakgrunn.

Likestilt arbeidsliv

postboks 905, 4509 Mandal