Driftstilskudd - veterinærtjeneste produksjonsdyr

Kommunene Farsund, Lyngdal, Lindesnes og Mandal i Vest-Agder lyser ut driftstilskudd til veterinær for å sikre veterinærtjenester for produksjonsdyr på dagtid, primært i kommunene Lindesnes og Mandal. Søknadsfristen er 21. desember 2018.

Hvordan søke

Søknad må merkes sak 13/2447, og sammen med dokumentasjon sendes:
Farsund kommune, postboks 100, 4552 FARSUND eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lindesnes veterinærordning

Veterinæren må i tillegg delta i 4-del vaktordning i Lindesnes veterinærvaktområde. Vaktområde dekker alle 4 kommunene nevnt over. Det er i dag 3 veterinærer knyttet til vaktordningen og en av veterinærene er leder/administrerer vakta. Farsund kommune er driftsansvarlig kommune for vaktordningen.

Vi søker etter veterinær som:

• har utdanning som veterinær med norsk autorisasjon
  • har egen bil og utstyr tilpasset oppdrag med produksjonsdyr
  • kan vise til relevant klinisk praksis
  • kan innfri krav til responstid på 1,5 time for deltakelse i vakttjenesten.

Annet

• Driftstilskuddet er kr. 300.000,- pr. år for en periode på 2 år regnet fra 1. januar 2019
  • Deltakelse i vaktordningen dekkes etter statens satser.

Kontaktperson

For flere opplysninger, kontakt jordbrukssjef Aud Irene Vatland, Farsund kommune, mobil 415 08 280, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist for stillingen er 21. desember 2018

Likestilt arbeidsliv Farsund Lyngdal  Lindesnes