Skriftstørrelse

Det skjer på Risøbank i sommer

Risøbank-områdetSommerkafé

Risøbanks sommerkafé, som blir drevet av Nødings Delikatesse AS, holder åpent hver dag fra søndag 24. juni til og med fredag 10. august. Åpningstid: kl 11-17.

 

 

Sommerutstillinger

I 2018 blir det to utstillinger på Risøbank. Det er anledning til å ta utstillingene i øyensyn i kafeens åpningstider. Begge kunstnerne vil tidvis være tilstede når utstillingene er tilgjengelige for publikum.

Kleven - maleri Lisbeth Skranes   Seilskute - maleri: Thor Ivar Hansen
Lisbeth Skranes

Den første utstillingen er ved Lisbeth Skranes, som stiller ut sine verk i perioden søndag 24. juni – søndag 15. juli. Skranes hadde utstilling på Risøbank også for to år siden.

Thor Ivar Hansen

Fra mandag 16. juli og til etter Skalldyrfestivalen, er det Thor Ivar Hansen som stiller ut sine bilder. Også han er vel kjent som utstiller på Risøbank.

Omvisninger

Hver søndag - fra og med 1. juli til og med 5. august, blir det arrangert omvisning på Risøbank fra kl 1300. Det er medlemmer av styret for Risøbank IKS som stiller opp som guider, og de tar publikum med på en historisk vandring rundt på Risøbank-komplekset. Omvisningen varer en times tid.

Drivhusene

Ellers er drivhusene alltid åpne for publikum. Du er velkommen til å ta med smaksprøver av det Mandal Hagelag dyrker der.

Drivhus Risbank   Drivhus Risøbank

Mer informasjon om Risøbank-området finner du på risobank.no

 

  • Last updated on .

Mandal kommune

Postadresse:
Mandal kommune, postboks 905, 4509 Mandal


Besøksadresse:
Ytre sandgate 25a, 4514 Mandal

Åpningstider: Mandag - fredag kl. 09-15
Telefontid: Mandag - fredag kl. 08-15

 

Sentralbord: 38 27 30 00
SMS: 957 69 020
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Kommunenummer: 1002
Organisasjonsnummer: 964 968 519

Personvern og informasjonskapsler

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me