• Hjem
  • Nyheter

Sissel Wiig blir leder for NAV Lindesnes

Sissel WiigSissel Wiig er ansatt som leder for NAV Lindesnes med virkning fra 1. januar 2020.

- Jeg er veldig glad for å få denne tilliten, og det kommer til å bli en spennende og utfordrende jobb, forteller Sissel Wiig.

Hun er i dag leder for NAV Mandal, og har siden februar vært prosjektleder for etableringen av NAV nye Lindesnes.

Nå er det altså klart at Wiig også vil bli leder for det nye NAV-kontoret fra 1. januar 2020. Et kontor hun virkelig ser frem til å få på plass.

- Tre kommuner skal bli en, og vi skal lage et NAV-kontor som skal ta det beste fra det vi har i kontorene i dag. Da tror jeg vi skal kunne tilby enda bedre tjenester til våre brukere, sier Wiig.

Tydelig leder

Sissel Wiig har en variert bakgrunn. Etter seks år i forsvaret utdannet hun seg til sykepleier. Hun jobbet da som sykepleier i noen år før hun fant veien til trygdekontoret og deretter til NAV og Mandal.
Wiig er også klar på hvorfor hun har tatt på seg ansvaret med å lede det nye NAV-kontoret.

- Jeg er en type som liker utfordringer. Og det blir helt klart en utfordring å skape et kontor som skal klare å tilby bedre tjenester til våre brukere. Men jeg har ganske mye erfaring som jeg tror vil komme til sin rett i en slik jobb, sier Wiig som understreker at hun ikke skal gjøre denne jobben alene.

- Frem til 2020 skal vi skape et kontor som er rustet for den type oppgaver vi skal gå i møte. Og det skal jeg gjøre sammen med prosjektgruppen og de ansatte. Jeg er helt avhengig av dem for å få dette til, sier hun.

- Hvilken type leder får de i Sissel Wiig?

- Jeg vil påstå at de får en leder som er tydelig, omsorgsfull og målrettet. Jeg vet hvor jeg vil og hva jeg vil, men jeg er også svært opptatt av å ta vare på menneskene på veien dit vi skal, forteller Wiig.

Fornøyd

Fungerende fylkesdirektør ved NAV Vest-Agder, Viggo Hannås, er glad for at Sissel Wiig har takket ja til å bli ny leder.

- Jeg er veldig fornøyd med at Sissel Wiig blir leder i NAV Lindesnes fra 1. januar 2020. Hun har den nødvendige erfaring og kunnskap som trengs i den krevende jobben det blir å bygge det nye NAV-kontoret i den nye kommunen, forteller han.

Hannås får støtte av prosjektleder for Nye Lindenes, Kyrre Jordbakke.

- Det er godt å få avklart hvem som blir leder såpass tidlig, og jeg synes det er veldig bra at Sissel får jobben. Hun er en god leder i dag og er i stand til å lede det nye kontoret på en fin måte, sier Jordbakke.

Påtroppende fylkesdirektør for NAV Agder, Elisabeth Blørstad, er også glad Sissel Wiig fikk jobben.

- Jeg er overbevist om at Sissel kommer til å gjøre en kjempebra jobb, og jeg er veldig glad for at dette nå er på plass, sier hun.

postboks 905, 4509 Mandal

Vakttelefoner