Hopp til her

Vikarliste for Mandal kommune

Det er mulig å sette seg opp på vikarliste i Mandal kommune. Vikariatene gjelder for renhold, og helse og omsorg.  For å være vikar innen helse og omsorg er det krav om helsefaglig utdannelse, eller at man er i utdanningsforløp til helsefaglig utdannelse. Ellers er det ikke krav til utdanning. Se søknadsskjema

Skolene trenger også noen ganger vikarer. Er dette aktuelt, ta kontakt med rektor for de enkelte skolene.

Velkommen som søker !!

Likestilt arbeidsliv

postboks 905, 4509 Mandal

Åpningstider:
Mandag - fredag kl. 09-15 (juli: 10-14)