Hopp til her

Vikariat for Psykolog / Psykologspesialist og Familieterapeut - ( evt annen relevant utdannelse )

Vil du være med å videreutvikle tjenester for barn og unges psykiske helse? Har du lyst til å jobbe som psykolog i Norges sydligste by? Da er dette noe for deg! Vi søker etter kandidater til 100 % vikariater som psykolog/psykologspesialist og familieterapeut i Mandal kommune ved Familiesenteret i Familiens Hus. Det åpnes for at andre faggrupper med minimum 3-årig høyskoleutdanning innen helse-/sosialfag og arbeidserfaring innen psykisk helse kan søke.

Familiesenteret
Familiesenteret er kommunens lavterskeltilbud innen psykisk helse for barn og unge og deres familie. Senteret har pr. d.d. fem familieterapeuter og to psykologer. Det er et nært samarbeid med barnehage, skole, spesialisthelsetjenesten og fastlegene. Vi har et tverrfaglig godt sammensatt team med allsidig relasjonskompetanse, erfaring med psykisk helsearbeid og klinisk arbeid med par. Motivasjon og innovasjon er tydelig gjennom engasjement i interne og eksterne prosjekter og videreutdanninger innen psykisk helsearbeid/rusforebyggende tiltak, familieterapi og nettverksarbeid, samt tidlig intervensjon og rehabiliteringstiltak.

Kompetansekrav

Psykolog/psykologspesialist, familieterapeut eller annen minimum 3-årig høyskoleutdanning innen helse- og sosialfag med arbeidserfaring innen psykisk helse.

Dette er jobben for deg som

• vil være med å styrke barn og unges tilgang og tilbud på psykisk helsehjelp
  • har vilje og evne til både selvstendig og tverrfaglig samarbeid
  • har gode kommunikasjons- og samarbeidsferdigheter
  • er faglig engasjert innen forebygging barn og unge
  • har en løsningsorientert innstilling til arbeids- og utviklingsoppgaver
  • har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgaver vil omfatte helsetjenester til barn, ungdom og deres familier. Det vil innebære kartlegging, vurdering og behandling. Videre veiledningsoppgaver, samt planarbeid for utvikling av tjenestene i kommunen. Kommunen er en organisasjon i utvikling og endringer i arbeidsoppgaver skjer i tråd med behov.

Lønn etter avtale. Tiltredelse etter avtale. Vikariatene er ledige og har varighet på henholdsvis ett år og ut 2019, begge med mulighet for forlengelse. Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til enhetsleder Agnethe Hinna Hovdenak, tlf. 902 03 791.

Søknadsprosessen

• Benytt stillings-ID 1622
  • Gyldig politiattest må fremlegges ved tilsetting.
  • Kopi av vitnemål og attester tas med på evt. intervju og returneres ikke
  • Det utarbeides offentlig søkerliste

Søknadsfrist 31.08.19

Mandal kommune har ca. 15.000 innbyggere, ligger idyllisk til ved sjøen og har skogen tett inntil byen. Byen byr på mange gode kultur og fritidstilbud, Mandal er en by i vekst. Fra 2020 blir Mandal, Lindesnes og Marnardal kommune slått sammen til Lindesnes kommune. Enheten Familiens hus vil da ha fem avdelinger; avdeling for enslige mindreårige flyktninger, helsestasjon, familiesenter, PPT og barnevern.

(juli: 10-14)