Kommuneplanlegger

I Mandal kommune er det ledig 100 % fast stilling som kommuneplanlegger, med ønske om snarlig tiltredelse. Kommuneplanleggerstillingen hører organisatorisk til i rådmannens stab, i plan og utviklingsavdelingen. Avdelingen består av personer fra flere ulike fagområder. Kommuneplanlegger vil få et overordnet ansvar for areal- og samfunnsplanlegging herunder klima og miljø i kommunen, og skal bidra til at planprosesser på rådmannsnivå og i enhetene drives fram på en effektiv og god måte. Velkommen som søker!

1. januar 2020 slås kommunene Lindesnes, Mandal og Marnardal sammen til Lindesnes kommune.
Kommunen er landets sydligste, og den tredje største på Agder, med om lag 23.000 innbyggere. Lindesnes er en feriedestinasjon kjent for sol, strender og skjærgårdsidyll, flotte, grønne områder for rekreasjon og fritidsaktiviteter, og to lakseførende elver. Kommunen er i utvikling og vekst, og har de seneste årene hatt en formidabel by- og stedsutvikling, med et godt handelstilbud, og et næringsliv i vekst. Det er en attraktiv kommune å bo i, med gode bo- og oppvekstmiljøer, og gode muligheter for jobb og utdanning. Et rikt kulturliv, en levende by, og et mangfoldig aktivitetstilbud for innbyggere i alle aldre, gjør kommunen til et godt sted å bo og leve. Kommunen har om lag 2000 ansatte. Organisasjonen arbeider målrettet for flere i fulle stillinger og har en generell målsetting om at alle som søker læreplass skal få. Når vi rekrutterer har vi fokus på inkludering og mangfold. Derfor oppfordres alle kvalifiserte til å søke stilling hos oss uansett alder, kjønn, funksjonsevne, religion og kulturell bakgrunn.

SØK HER

Kvalifikasjoner

• Relevant, høyere utdanning fra høgskole/universitet, retning samfunnsplanlegging
  • Gode IKT-kunnskaper og erfaring fra bruk av planleggingsverktøy