Hopp til her

Fastlegehjemmel ved Sjøsanden legesenter Mandal

Ledig fastlegehjemmel ved Sjøsanden legesenter fra 1. april 2019 eller etter avtale. Sjøsanden legesenter er et velorganisert legesenter lokalisert i flotte og moderne lokaler. Senteret har til sammen 6 fastleger og har stabile og dyktige legesekretærer. Senteret er godt utstyrt og bruker System X som journalsystem. Sjøsanden legesenter er en privat fastlegevirksomhet organisert som DA, og ny kollega forutsettes å tre inn på lik linje med etablerte kollegaer.  Hjemmelen som lyses ut har 1230 pasienter. Listestørrelsen skal ned til 1200. Det forutsettes deltakelse i interkommunal legevakt tilknyttet Lindesnesregionens medisinske senter.

Søk på stillingen her

• Norsk autorisasjon som lege
  • Spesialist/påbegynt spesialisering i allmennmedisin
  • Interesse for allmennmedisin
  • Gode samarbeidsevner
  • Beherske norsk både skriftlig og muntlig

Kompetanse, erfaring og personlig egnethet vektlegges.
    Ved tilsetting må det kunne legges frem ny politiattest.

For øvrig skjer tildelingen i henhold til gjeldende lover, forskrifter og avtaleverk.

For nærmere opplysninger, kontakt Geir Storaker tlf. 913 91182 (etter kl 16) eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Det søkes elektronisk, benytt stillings-ID 1569.

Søknadsfrist: 22.04.2019

postboks 905, 4509 Mandal