Hopp til her

Ledige stillinger i enhet for Miljøterapeutiske tjenester

Vil du bli en del av teamene i tre av avdelingene i enhet for Miljøterapeutiske tjenester? Vi trenger flere dyktige medarbeidere som kan være med å utvikle avdelingene slik at brukerne får meget gode tjenester. Enhet Miljøterapeutiske tjenester gir tjenester til mennesker med nedsatt funksjonsevne i form av psykisk utviklingshemming og fysiske funksjonsnedsettelser. Enheten arbeider med målrettet miljøarbeid slik at brukerne kan mestre dagliglivets gjøremål. Enheten ønsker å være i front i utvikling av gode målrettede tjenester.

Søk her

Vi har følgende ledige stillinger

Avdeling Solhøgda hjemtjeneste

St.ID 1625: Miljøterapeut, 2 X 55 % fast stilling
St.ID 1626: Miljøterapeut, 100 % vikariat tom 31.07.2020
St.ID 1627: Helsefagarbeider, 2 X 55 % fast stilling
St.ID 1628: Div. studentstillinger for Sykepleier / Vernepleier studenter, fast stilling

Avdeling Solhøgda avlastning

St.ID 1629: Sykepleier / Vernepleier, 100 % fast stilling

Avdeling Skinsnes

St.ID 1630: Sykepleier / Vernepleier, 100 % fast stilling

Avdeling Solhøgda hjemtjeneste gir i dag tjenester til 30 brukere med nedsatt funksjonsevne i form av psykisk utviklingshemming og fysiske funksjonsnedsettelser. 13 av disse brukerne bor i omsorgsboliger tilrettelagt på Solhøgda. De øvrige brukerne er bosatt i boliger i kommunen Avdelinga er delt i tre grupper. I de tre gruppene arbeides det målrettet med miljøterapeutiske tiltak.

Avdeling Solhøgda avlastning gir tjenester til personer og familier med «særlige tyngende omsorgsarbeid». De 15 personene som mottar avlastning er i hovedsak barn og unge. Solhøgda avlastning består av en ny avlastningsbolig med daglig plass til 8 brukere. Avlastningsboligen er moderne med utstyr og tilrettelegging for tekniske hjelpemidler.

Avdeling Skinsnes gir hjemtjenester til 25 tjenestemottakere med nedsatt funksjonsevne i form av psykisk utviklingshemming og fysisk funksjonsnedsettelse. Avdelinga arbeider målrettet med miljøarbeid.

Utdanning/faglig kompetanse - høyskolestillingene

• Autorisasjon som sykepleier, vernepleier
  • Andre med relevant høyskoleutdanning kan søke og bli vurdert (med unntak av 100 % sykepleier / vernepleier avd. Solhøgda avlastning)

Utdanning/faglig kompetanse – helsefagarbeider

• Autorisasjon som helsefagarbeider

Utdanning/faglig kompetanse – studentstilling

• Sykepleier-/vernepleierstudenter i et studieforløp

Praksis/erfaring

• Erfaring fra fagfeltet er ønskelig
  • Erfaring fra målrettet arbeid (for høyskolestillingene)

Personlige egenskaper

• Tar ansvar og jobber selvstendig
  • Har gode samarbeidsevner, pågangsmot og evne til å takle utfordrende situasjoner
  • Har godt humør og evne til å bygge gode relasjoner
  • Er fleksibel
  • Våger å ta nye utfordringer

Vi tilbyr

• En selvstendig og variert jobb innenfor et fagfelt som er i utvikling i kommunen
  • Engasjerte medarbeidere og et trivelig miljø
  • Lønn etter avtale
  • Vanlige kommunale tilsettingsvilkår med god pensjonsordning

Søknadsprosessen

• Benytt aktuell stillingsid
  • Den som tilsettes må levere godkjent politiattest av ny dato, egenerklæring MRSA/tuberkolose og helseattest
  • Ved intern omrokkering kan andre stillingsstørrelser bli ledige
  • Kopi av vitnemål og attester tas med på evt. intervju og returneres ikke
  • Det utarbeides offentlig søkerliste

Kontaktperson for stillingene

• Avd. Solhøgda hjemtjeneste – avd. leder Hanne C. Pettersen, telefon 90974334
  • Avd. Solhøgda avlastningsbolig – avd.leder Mats Vavik, telefon 41377760
  • Avd. Skinsnes – kst. avd. leder Trine Byklum, telefon 45048295

Tiltredelse

• Stillingene er ledig etter avtale

Søknadsfrist for stillingen er 01.09.19

Om Mandal kommune
Mandal er Norges sydligste by og har nærmere 16.000 innbyggere. Kommunen er i utvikling og vekst og arbeider målbevisst for å være et attraktivt sted å bo og arbeide. Vårt motto er respekt og tillit, service og åpenhet.
Mandal kommune er en IA-virksomhet. Vi er opptatt av at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Kommunen oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne, religion og kulturell bakgrunn.

(juli: 10-14)