Hopp til her

Badebetjent for herrer - Mandal svømmehall - 2. gangs utlysning

I kulturenheten er det ledig 20 % fast stilling som badebetjent for herrer. Stillingen inngår i turnus, 35,5 timers arbeidsuke, med arbeidstid annen hver helg.  Arbeidssted er svømmehallen i Mandal og inngår i avdeling Idrett og Fritid. Søknadsfrist 27.04.19

Søk her

• Service og sikkerhet i svømmehallen
  • Salg av billetter og svømmeartikler
  • Overvåkning av bassengene

• Livredningsferdigheter. Obligatorisk internopplæring tilbys.
  • God fysikk og god helse
  • Den som ansettes må fremlegge godkjent, ny politiattest.

Personlige Egenskaper

• God serviceinnstilling
  • Søker må være innsatsvillig, engasjert, fleksibel, tålmodig, ha gode samarbeidsevner, være kreativ og initiativrik.
  • Det vil bli lagt særlig vekt på personlig egnethet.

• Lønn i henhold til gjeldende regelverk.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Spennende og meningsfylte arbeidsoppgaver.
  • Et aktivt og engasjert arbeidsmiljø

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med bademester Berit Haraldstad, tlf. 90190433 e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

• Tiltredelse 1. september 2019.
  • Stillings ID: 1602

NY Søknadsfrist 09.06.19

Om Mandal kommune
Mandal er Norges sydligste by og har nærmere 16.000 innbyggere. Kommunen er i utvikling og vekst og arbeider målbevisst for å være et attraktivt sted å bo og arbeide. Vårt motto er respekt og tillit, service og åpenhet. Mandal kommune er en IA-virksomhet. Vi er opptatt av at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Kommunen oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne, religion og kulturell bakgrunn.

Likestilt arbeidsliv

postboks 905, 4509 Mandal

Åpningstider:
Mandag - fredag kl. 09-15 (juli: 10-14)