Hopp til her

Fastlegehjemmel - Sjøsanden legesenter

Det er ledig fastlegehjemmel ved Sjøsanden legesenter. Dette er et velorganisert legesenter lokalisert i flotte og moderne lokaler, med  til sammen 6 fastleger. Sentret har stabile og dyktige legesekretærer, er godt utstyrt og bruker System X som journalsystem. Sjøsanden legesenter er en privat fastlegevirksomhet organisert som DA, og ny kollega forutsettes å tre inn på lik linje med etablerte kollegaer. Det vurderes å tilby et engangstilskudd i forbindelse med overtakelse av praksis. Hjemmelen som lyses ut har 1230 pasienter. Listestørrelsen skal ned til 1200. Det forutsettes deltakelse i interkommunal legevakt tilknyttet Lindesnesregionens medisinske senter.

Søk her

Kvalifikasjoner

• Norsk autorisasjon som lege (norsk turnus iht til regelverk oppdatert 1.3.2019)
  • Spesialist/påbegynt spesialisering i allmennmedisin
  • Interesse for allmennmedisin
  • Gode samarbeidsevner
  • Beherske norsk både skriftlig og muntlig

Kompetanse, erfaring og personlig egnethet vektlegges.
Ved tilsetting må det kunne legges frem ny politiattest.

For øvrig skjer tildelingen i henhold til gjeldende lover, forskrifter og avtaleverk.
For nærmere opplysninger, kontakt Geir Storaker tlf. 913 91182 (etter kl 16) eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søkere må benytte elektronisk søknadsskjema. Benytt  stillings-ID 1620.

Søknadsfrist 15.08.2019

Om Mandal kommune
Mandal er Norges sydligste by og har nærmere 16.000 innbyggere. Kommunen er i utvikling og vekst og arbeider målbevisst for å være et attraktivt sted å bo og arbeide. Vårt motto er respekt og tillit, service og åpenhet. Mandal kommune er en IA-virksomhet. Vi er opptatt av at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Kommunen oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne, religion og kulturell bakgrunn.

Likestilt arbeidsliv

(juli: 10-14)