Hopp til her

Bibliotekar ved Mandal fengsel

Vi har fra 01.09.19 ledig en 100% stilling som bibliotekar. 50% av stillingen er fast. Denne vil først gå til drift og avvikling av Kristiansand fengselsbibliotek, deretter til drift av Mandal fengsel. 50% av stillingen er en midlertidig prosjektstilling med ansvar for å bygge opp bibliotektjenesten ved Mandal fengsel. Når fengselet står klart i mars 2020 vil det bli vurdert om den midlertidige stillingen kan gjøres fast.

Søk på stillingen her

HVEM ER VI?

Mandal bibliotek er et aktivt bibliotek med fem ansatte på til sammen 4,05 årsverk. Biblioteket er en del av kulturenheten i Mandal kommune.
Fengselsbibliotekaren vil være ansatt i Mandal kommune med arbeidssted i Mandal fengsel. Fengselet vil ha 100 innsatte i tillegg til ansatte.

ARBEIDSOPPGAVER/ANSVARSOMRÅDER

50% av stillingen er fast, og har følgende ansvarsområder:

• Ansvar for drift av Kristiansand fengselsbibliotek (innkjøp, katalogisering, kassering og formidling)
  • Ansvar for avvikling av Kristiansand fengselsbibliotek
  • Drift av Mandal fengselsbibliotek når det står klart (mars 2020)

50% av stillingen er en midlertidig prosjektstilling frem til Mandal fengsel åpner

• Ansvar for oppbygging av samling og tjenester ved Mandal fengselsbibliotek (innkjøp, katalogisering, oppstilling osv)
  • Kontakt med kriminalomsorgen i forbindelse med etablering av fengselet (bygg, innredning og tjenester)
  • Økonomi- og stedlig personalansvar
  • Tett dialog med biblioteksjef i prosessen

Utdanning/Faglig kompetanse

• Bibliotekfaglig utdanning på høyskole- eller universitetsnivå
  • Ledererfaring
  • Gode ferdigheter innen IKT
  • Førerkort kl. B
  • Må beherske norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
  • Det kreves plettfri vandel. Politiattest må fremlegges før tiltredelse.

Personlige egenskaper

• Strukturert
  • Evne til å arbeide selvstendig og sammen med andre
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Serviceinnstilt
  • Personlig egnethet vektlegges

Vi tilbyr

• Vi kan tilby 100% stilling (50% fast, 50% prosjektstilling med mulighet for fast ansettelse)
  • Spennende stilling med mulighet for å utvikle fengselsbiblioteket
  • Lønn etter avtale

Kontaktperson

Leon Bang-Hetlevik, tlf 918 84 661, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsprosessen

• Benytt aktuell stillingsid 1615
  • Den som tilsettes må levere godkjent politiattest av ny dato, egenerklæring MRSA/tuberkolose og helseattest
  • Kopi av vitnemål og attester tas med på evt. intervju og returneres ikke
  • Det utarbeides offentlig søkerliste
  • Tidspunkt for intervju er 27. mai 2019

Tiltredelse

Stillingen er ledig fra 1. september 2019

Søknadsfrist for stillingen er 20. mai 2019

Om Mandal kommune

Mandal er Norges sydligste by og har nærmere 16.000 innbyggere. Kommunen er i utvikling og vekst og arbeider målbevisst for å være et attraktivt sted å bo og arbeide. Vårt motto er respekt og tillit, service og åpenhet.
Mandal kommune er en IA-virksomhet. Vi er opptatt av at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Kommunen oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne, religion og kulturell bakgrunn.

postboks 905, 4509 Mandal

Åpningstider:
Mandag - fredag kl. 09-15 (juli: 10-14)