Ergoterapeut - vikariat

Vi har behov for ergoterapeut med kompetanse på arbeid med både voksne og barn, med snarlig tiltredelse. Vi har ledige 50-100 % vikariatstillinger ut 2019 med mulighet for forlengelse. Søknadsfrist er 28. april 2019

Søk på stillingen her. Bruk stillingsid. 1607

Arbeidsoppgaver/ansvarsområder

Arbeidet innebærer å identifisere og møte aktuelle behov for ergoterapi innenfor forebyggende, habiliterende og rehabiliterende arbeid.

Utdanning/Faglig kompetanse

Søker må fortrinnsvis ha offentlig godkjenning som ergoterapeut. Det åpnes for offentlig godkjente fysioterapeuter å søke.

Praksis/erfaring

Ved tilsetting vil det bli lagt vekt på relevant utdannelse, arbeidserfaring og personlig egnethet. Politiattest må fremlegges før tiltredelse.

Personlige egenskaper

Vi søker en som:

• har evne til å arbeide selvstendig og i team
  • har interesse for tverrfaglig arbeid
  • er faglig engasjert og liker varierte arbeidsoppgaver
  • er fleksibel med høy arbeidskapasitet.

• et utfordrende og spennende arbeid
  • lønn og betingelser i henhold til gjeldende kommunalt regel- og avtaleverk
  • god pensjonsordning
  • ordning med fleksibel arbeidstid
  • faglig dyktige og engasjerte kollegaer i et spennende og tverrfaglig arbeidsmiljø.

Kontaktperson

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved å kontakte avdelingsleder Tone Hinna Hovdenak, telefon 958 17210.

Søknadsprosessen

• Du søker på elektronisk skjema - Søknad på stilling (KF-350D)
  • Benytt stillings-ID 1607
  • Den som tilsettes må levere godkjent politiattest av ny dato og egenerklæring MRSA/tuberkulose
  • Søker må ha sertifikat
  • Kopi av vitnemål og attester tas med på evt. intervju og returneres ikke
  • Det utarbeides offentlig søkerliste

Tiltredelse

Stillingen er ledig for snarlig tiltredelse

Søknadsfrist for stillingen er 28. april 2019

Om Mandal kommune

Mandal er Norges sydligste by og har nærmere 16.000 innbyggere. Kommunen er i utvikling og vekst og arbeider målbevisst for å være et attraktivt sted å bo og arbeide. Vårt motto er respekt og tillit, service og åpenhet.
Mandal kommune er en IA-virksomhet. Vi er opptatt av at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Kommunen oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne, religion og kulturell bakgrunn.

Likestilt arbeidsliv

postboks 905, 4509 Mandal