Hopp til her

Skoleskyss på grunn av særlig farlig skolevei – Holum skolekrets

Vinterforholdene den siste tida har bydd på utfordringer for flere elever på vei til/fra skolen. Spesielt på strekninger uten gang- og sykkelvei og veilys, der elever ikke har skoleskyss.

Meld ifra om behov for skoleskyss

Mandal kommune ser at forholdene på flere strekninger i spesielt Holum skolekrets nå er av en slik art, at vi oppfordrer aktuelle foresatte i Holum til å melde fra til oss om behov for skoleskyss på grunn av særlig farlig skolevei.

Søknad/epost sendes skolefaglig rådgiver. Husk å få med elevens navn, fødselsdato, klassetrinn og adresse. Søknader vil bli vurdert opp mot rettigheter angitt i opplæringsloven, og vil så snart som mulig bli besvart med vedtak.

postboks 905, 4509 Mandal

Vakttelefoner