Hopp til her

Nye mønstre - trygg oppvekst

Nye mønstre trygg oppvekstMandal, Marnardal og Lindesnes kommuner jobber sammen med 9 andre kommuner i et prosjekt mot barnefattigdom. Familier som strever med lav inntekt får tilbud om «Familiens plan» og familiekoordinator. Familiekoordinator er en kontaktperson for familien og en som koordinerer innsatsen til både voksne og barn i de familiene som deltar i prosjektet.

Våre tre kommuner har ansatt to familiekoordinatorer i prosjektet. Her kan du lese litt mer om prosjektet.
Nye mønstre - trykk oppvekst

Kristiansand kommune er ledende aktør for prosjektet og inviterte nylig til oppstartseminar.
Her kan du lese om det

Nye – Mønstre –Trygg oppvekst er en del av Folkehelseprogrammet i Agder.
Her kan du lese om det

postboks 905, 4509 Mandal

Åpningstider:
Mandag - fredag kl. 09-15 (juli: 10-14)