Hopp til her

Oppdatert info: Arbeid pågår fortsatt - Gjervoldstadveien og Liveien

Utfordrende grøftearbeidkart hvor aktuell veistrekning er avmerket

I november i fjor startet Mandal kommune arbeidet med å oppgradere deler av rørnettet for vann og overvann i forbindelse med ny flerbrukshall på Frøysland. Det har underveis vist seg å være tidkrevende grøftearbeid langs Gjervoldstadveien, og arbeidet vil derfor pågå lengre enn først forventet.

Status - gjenstående arbeid

Det begynner å nærme seg at arbeidet langs Gjervoldstadveien er ferdig, da entreprenør til i dag har jobbet seg opp mot krysset.

• Gjenstående strekk er i fra krysset og oppover et lite stykke, og fra krysset og opp til den nye flerbrukshallen ved skolen.
  • Lysreguleringen og kjørebanen vil bli endret på underveis.
  • Det vil også komme nye skilt og varsellys ved gangfeltene. Vi nemlig har fått tilbakemeldinger på at biler ofte blir stående på gangfeltene, noe som har resultert i at fotgjengere må manøvrere seg imellom bilene.
  • I tillegg vil det bli satt opp sperregjerder for å sikre skole-elever og andre myke trafikanter.

Nye tiltak iverksatt - trafikkdirigent

For de som kommer Stemmen Vang og Ulvegjelet står det merket skiltning for å følge trafikkstrømmen, noe som er godkjent av Statens vegvesen.
Vi har inntrykk av at dette likevel har skapt problematikk og vil derfor ha dirigent på plass for sikker trafikk-dirigering fra i morgen til arbeid i krysset er ferdig. Trafikk dirigering vil bli utført under den største pågangen av trafikanter i morgentimene.
I dag (torsdag 24. januar) vil også arbeidet fortsette utover normal arbeidstid for å få gjort unna strekket i krysset. Dette vil føre til bedre oversikt og bedre trafikkflyt.

Arbeid ferdig

Vi forventer å være ferdig med hele prosjektet i løpet av mars.

Vi minner alle om å følge gjeldene skiltning og trafikkregler. Tilslutt vil vi også tipse om at det for skole-avlevering med bil er mulig å kjøre til skolen via Ulvegjeldet.

postboks 905, 4509 Mandal

Åpningstider:
Mandag - fredag kl. 09-15 (juli: 10-14)