Hopp til her

Oppdrag 31: Alle barn og unge har rett til lek og fritid

Oppdrag 31Mandal barne- og ungdomsråd (BU) har spurt barn og ungdom hva de mener hindrer og fremmer deltakelse i aktiviteter. Torsdag 31. januar presenterte de hva ungdommen vil ha i Mandal.

Last ned rapporten Oppdrag "31" - Rett på fritid!

Gjennom «Fritidserklæringen» har både kommuner, organisasjoner og regjering forpliktet seg til å sørge for at alle barn og unge får delta i aktiviteter på fritiden sin. Men dette er det første prosjektet hvor unge selv får si hva de mener skal til for å oppfylle løftene i «Fritidserklæringen».

Mandal BU har bidratt til både en nasjonal rapport og en lokal rapport der vi tar for oss tema som økonomi, transport, foreldres involvering, funksjonsnedsettelser og psykisk helse.

(juli: 10-14)