Hopp til her

Frisklivssentralen i Mandal starter opp

Frisklivssentralen

Frisklivssentralen er et tilbud til deg i aldersgruppen 18-67 år som ønsker å endre levevaner.

Våren 2019 starter vi opp med frisklivsresept, men allerede fra 25. februar kan du delta i gruppe med fysisk aktivitet (ventegruppe).

Frisklivsresept

Som deltaker på frisklivsresepten vil du delta på:

• temasamling en gang i uka. Fokuset vil være kosthold, fysisk aktivitet, søvn, vaner med mer.
  • fysisk aktivitet i gruppe 2 ganger i uka.
  •  varighet 12 uker.

Mens vi venter

Du kan allerede fra fra 25. februar delta i gruppe med fysisk aktivitet i påvente av oppstart av frisklivsresept – «ventegruppe».

Kontakt oss i Frisklivssentralen for en uforpliktende samtale.

Frisklivssentralen i Mandal

postboks 905, 4509 Mandal

Åpningstider:
Mandag - fredag kl. 09-15 (juli: 10-14)