Hopp til her

Tilskudd til vedlikehold av «grønne møteplasser"

Velforeninger eller tilsvarende kan nå søke om midler til å oppgradere eller opparbeide grønne møteplasser i sine nærområder. Søknadsfristen er 27. mars. I 2019 er det satt av kr 200.000,- som skal fordeles.

Bydrift er gitt oppgaven med å fordele midlene etter søknad fra velforeninger eller tilsvarende gruppe av beboere i et område. Bydrift kan i noe grad bistå med råd og veiledning i forbindelse med utforming m.m. Det er ikke gitt spesifikke retningslinjer for tiltakenes form, innhold, hensikt eller utforming, og dermed heller ikke gitt spesifikke tildelingskriterier.

Hvordan søke?

Kortfattet søknad som beskriver

• tiltakets omfang og hensikt
  • hvordan tiltaket er tenkt gjennomført og finansiert
  • hvem tiltaket er rettet mot
  • hvem søker representerer.

Send inn søknaden

Søknaden merkes med «Tilskudd grønne møteplasser» og og sendes Mandal kommune på en av følgende måter:

• Mandal kommune, Bydrift, postboks 905, 4509 MANDAL
  • sendes via epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • eller leveres Tjenestetorvet

Bydrift vil på eget grunnlag vurdere søknadene/tildele midler innenfor rammen.

27. mars 2019

Kontakt

• Råd, veiledning kontakt Harald Øyslebø, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring mobil 970 50 082.
  • Øvrige spørsmål kan rette til: Tormod Try, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring mobil 916 87 033

Bystyret vedtok i budsjettet for 2017 å gi velforeninger i Mandal kommune mulighet til å søke tilskudd til oppgradering/opparbeidelse av «grønne møteplasser» i sitt nærmiljø. Vedtaket er bestemt videreført i 2019.

postboks 905, 4509 Mandal

Vakttelefoner