Hopp til her

Si din mening om Speilen arena

Speilen arena - bygningsmasse

Mandal kommune, Mandal idrettsråd og Mandals turnforening la fram nye planer for Speilen arena torsdag den 20. juni. Nå ønsker de dine innspill til planen.

Speilen arena - uteområde20. juni var det innspillseminar om videre utvikling av Speilen området og muligheter for utbygging av Mandalshallen, svømmeanlegget, turnhallen mm.

Planene berører både den organiserte og uorganiserte idretten, barn og ungdom samt skolene og andre kommunale tilbud.

Vil du vite mer om Speilen arena? Klikk og les presentasjoner fra:

Innspill

Innspill til planarbeidet sendes Mandal Idrettsråd innen 30. august 2019