Personvernombud

Flekkefjord, Farsund, Kvinesdal, Hægebostad, Åseral, Lindesnes, Marnardal og Mandal kommune har felles personvernombud. Personvernombudet skal være et ombud for de ca. 50.000 innbyggerne i DDV-kommunene i saker som gjelder personvern og informasjonssikkerhet.

Personvernombudet skal være et knutepunkt mellom Datatilsynet og kommunene. Ombudet skal også veilede kommunene i personvern, og da spesielt i forhold til den nye GDPR-forordningen (General Data Protection Regulation) og den nye personopplysningsloven i Norge.

Du kan lese mer om personvernombudet, personopplysningsloven, hvilke personopplysninger som behandles i kommunen med mer på ddv.no

Klikk her for mer informasjon om personvernombudet i kommunen

Kontaktinformasjon til personvernombudet

Guro Gidske