Avdeling for behovsvurderte tjenester (ABT)

ABT har i hovedsak ansvaret for saksbehandlingen innen Helse- og omsorgstjenesteloven, mottar søknader på de ulike tjenestene og fatter enkeltvedtak. Avdeling for behovsvurdert tjenestetildeling (ABT) er bestilleren i modellen og de ulike tjenestestedene er utførerne.

Avdelingen har i tillegg funksjonen som koordinerende enhet for kommunens habiliterings- og rehabiliteringsvirksomhet, samt det overordnede ansvaret for arbeidet med individuell plan(IP).

• Avdelingen for behovsvurderte tjenester (ABT)
    Leder:
    Margrethe Garmann