Aktivitetspark på Lysthuset

Aktivitetsparken er tenkt å være et tilbud for alle i alle aldere, som ønsker gratis, uorganisert styrketrening i friluft.

Aktivitetsparken er plassert ved Lysthuset da det er lenge har vært en naturlig start - stoppested for aktiviteter i Furulunden. I tillegg ligger den sentralt plassert i forhold til skolene i området rundt, lysløypa ligger rett ved som gjør at anlegget kan brukes til alle døgnets tider.

Etter at en av Mandals innbyggere tok initiativ; fikk nok underskrifter via minsak.no, ble Aktivitetsparken offisiellt åpnet i 2016.

Postadresse:

Besøksadresse: