Skriftstørrelse

Hopp til her

Årets TV-aksjon har fått tittelen: Nå er det hennes tur

tv aksjon2019TV-aksjonen NRK 2019 går til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder.

TV-aksjonen i år går av stabelen søndag 20. oktober.


CARE er en av verdens største hjelpeorganisasjoner. CARE kjemper for fattige kvinners rettigheter og for at alle skal leve et verdig liv. En kvinne som får hjelp og muligheter, finner selv veien ut av fattigdommen. Hun satser på trygghet, helse og utdanning for barna sine. Og hun utfordrer maktforhold som undertrykker og tradisjoner som ødelegger. I samarbeid med lokalbefolkningen hjelper CARE fattige samfunn med å skape varige løsninger på grunnleggende problemer.

Investering i kvinners framtid og muligheter gir ringvirkninger for familier og lokalsamfunn. CARE hjelper jenter og kvinner fordi det er den mest effektive måten å drive bistand på.

 

 

 

Med årets TV-aksjon skal CARE gi 400 000 kvinner mulighet til å skape sin egen arbeidsplass, bestemme over sin egen kropp og få sin stemme hørt. Dette gir ringvirkninger for mer enn 1,5 millioner mennesker.

TV-aksjonen skal gi kvinner mulighet til et bedre liv, egen inntekt, og til å delta og bli hørt i politikk og i lokalsamfunnet. TV-aksjonsmidlene går til CAREs arbeid i Mali, Niger, DR Kongo, Burundi, Rwanda, Palestina, Jordan, Afghanistan og Myanmar.

Kommunens aksjonskomitee 

TV aksjonen 2019 en del av kommunekomiteenKristin Blørstad, Gerd Røsvik Hansen, Liv Ulriksen (bak), Inger Marie Pedersen, Emmy Holmquist og Odd Harket SteindalOrdfører Alf Erik Andersen har tatt på seg vervet som leder for kommunekomiteen og vil medvirke til at årets TV-aksjon blir en knallsuksess! Han har med seg medlemmer fra Mandal Sanitetsforening, Mandal soroptimistforening, Redd Barna, Utdanningsforbundet, Mandal Handel og Service og Røde Kors. I tillegg ansatte i Mandal kommune

  • Last updated on .

Postadresse

Mandal kommune, postboks 905, 4509 Mandal

Besøksadresse

Ytre Sandgate 25a, 4514 Mandal

Åpningstider: Mandag - fredag kl. 09-15
(juli: 10-14)

Kommunenummer: 1002
Organisasjonsnummer: 964 968 519

Kontakt oss

Telefontid: Mandag - fredag kl. 08-15
Sentralbord: 38 27 30 00
SMS: 957 69 020

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler