Hopp til her

Bystyret i Mandal

Bystyret har 35 medlemmer, direkte valgt av kommunens innbyggere. Bystyrets medlemmer er valgt for perioden 2015 – 2019.

Ordfører er Alf Erik Andersen (FrP), varaordfører er Ingvild Wetrhus Thorsvik (V).

Bystyret er kommunens øverste organ, og har retten til å behandle og avgjøre alle typer saker i kommunen.

Bystyret i Mandal har delegert sin avgjørelsesmyndighet i flere typer saker til andre politiske utvalg. Disse utvalgene kan være planutvalget og landbruksnemda, eller til administrasjonen. Alle saker som skal behandles i bystyret, blir normalt først behandles av driftsstyret.

(juli: 10-14)