Hopp til her

Forslag til detaljregulering for Vassmyra ungdomsskole

Mandal kommune har vedtatt å legge ut til offentlig ettersyn forslag til detaljregulering for Vassmyra ungdomsskole. Frist for innsending av merknader er 16. mars 2019.

Hvorfor regulere?

Hensikten med planen er å tilrettelegge for nødvendig modernisering av skolens gymsal i form av en ny flerbrukshall. Utbyggingen skal skje innenfor bærekraftige rammer og fornybare råstoffer. Utføring i massiv tre eller andre trematerialer skal vurderes. Planen skal også legge til rette for økt elevtall med flere klasserom. Planen definerer hva som inngår i skoleområdet ved å regulere til skoleformål.

Planen legger opp til kompenserende tiltak i form av tilrettelegginger av turstier som følge av at utbyggingen beslaglegger areal som tidligere var regulert til friområde. Området skal til sammen legge til rette for bruk både som skole og på fritid. I tilknytning til utvidelse av skole og ny hall er det også planlagt ny p-plass og ny innkjøring. Ellers er planen en stadfesting av dagens forhold.

I tillegg til kommunens nettside er også dokumentene tilgjengelig på Tjenestetorvet.

Se planforslag med planbeskrivelse, kart, bestemmelser her

Frist for innsending av merknader

16. mars 2019

Merknader sendes til:

Eventuelle merknader til planforslaget sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Teknisk forvaltning, Postboks 905, 4509 Mandal

postboks 905, 4509 Mandal

Vakttelefoner