Hopp til her

Etiske retningslinjer for ansatte og folkevalgte i Mandal kommune

Etiske retningslinjer for ansatte og folkevalgte i Mandal kommune ble vedtatt av bystyret 17. mars 2016.

Formål og virkeområde

Reglene har til formål å sikre en god praksis og definere felles standarder for ansatte og folkevalgte i Mandal kommune.

Mandal kommune skal ivareta flere roller i samfunnet både som samfunnsutvikler, ombudsmann, tjenesteutøver, myndighetsutøver, arbeidsgiver og som eier. Disse ulike rollene stiller store krav til rolleforståelse og etisk bevissthet.

(juli: 10-14)