• Hjem

Hvordan finne vedtatte reguleringsplaner

Det er to måter å finne vedtatt og gjeldende reguleringsplan for en eiendom/område på. Når du har funnet rett plan vil du få opp detaljert planinformasjon. Her vil du finne plankart, planbestemmelser, oversikt over eventuelle dispensasjoner fra plan og ikrafttredelsesdato.

Planarkiv

Her kan du søke på enten planid(plannummer) eller plannavn om det er kjent for deg. Register med bestemmelser, kart med mer.

REGULERINGSPLANER

Planer vist i kart - zoom ned til aktuelle område

Hvordan få vist reguleringsplan, kommuneplan osv i kartet?

• For å få vist en reguleringsplan i kartet, må den funksjonen slås på.
  • Dette gjør du ved å klikke på feltet med kommunevåpen.
  • Det kommer opp en ny meny, klikk på Arealplan, deretter på igangsatt planarbeid, reguleringsplan, kommunedelplan eller kommuneplan.
  • Plankartet skal nå vises.
  • Etter å ha søkt opp riktig eiendom, fått markert den i kartet - vil det på høyre side vises en informasjonsboks.
  • Ved å klikke på de forskjellige valgene i denne boksen, vil du finne svar eller lenker til mer detaljer.

Spørsmål? Kontakt

Skal du bygge? Da kontakter du Byggesaksavdelingen