• Hjem

Temaplaner - Helse og omsorg

Eldreplan 2020

I Eldreplan 2020 framgår hvordan Mandal kommune ønsker å utvikle sine tjenester innenfor helse- og omsorgssektoren i årene framover mot 2020.
Fokuset er spesielt rettet mot:
  • Eldre over 80 år
  • En økende gruppe av pensjonister som har liten eller ingen behov for kommunens tilbud innen pleie og omsorg.
Denne strategiplanen gjelder for perioden 2011 - 2020, og basert på de signaler som gis her vil rådmannen utarbeide konkrete handlingsplaner.

Folkehelseplan

Folkehelsearbeidet i kommunene er en oppfølging av St.meld. nr. 16 (2002-2003), ”Resept for et sunnere Norge” der formålet er å styrke folkehelsearbeidet i Norge. Folkehelsepolitikk handler om å skape muligheter og forutsetninger for en god utvikling av helsetilstanden, men også om å redusere helseforskjeller mellom grupper i befolkningen. Helse er ikke rettferdig fordelt.

Det er et mål at denne planen kan skape diskusjon, bevisstgjøring og inspirere om forhold som kan bedre folkehelsen i kommunen.

Postadresse:

Besøksadresse: