• Hjem

Temaplaner - Oppvekst

Barnehagebehovsplan 2014-2020

På bakgrunn av barnehageforliket satte Rådmannen ned en bredt sammensatt arbeidsgruppe som fikk i oppdrag å utarbeide en barnehagebehovsplan. Oppdraget var å utrede ulike løsninger på hvordan Mandal kommune skulle nå målet om full barnehagedekning. Departementet definerte full barnehagedekning som oppnådd når : ” Alle barn som er søkt inn til hovedopptaket tilbys plass i løpet av det året de er søkt inn for. ”

Fra god til bedre

Fra God til bedre skal som et overordnet styringsdokument være med å legge føringer for det årlige arbeidet med budsjett og økonomiplan, virksomhetsplaner for barnehage og de enkelte grunnskolene, samt arbeid med kommunale handlingsplaner.

leseplan

Målet med leseplanen er å sikre en målrettet, systematisk og enhetlig praksis i leseopplæringen i Mandal kommune.

Postadresse:

Besøksadresse: