Offentlig ettersyn – detaljregulering for atkomst til Skipsbyggergata 36

Planutvalget vedtok i møte 11.04.18 å legge forslag til detaljregulering for atkomst til Skipsbyggergata 36 ut til offentlig ettersyn. Formålet med planforslaget er å innregulere atkomst til parkeringskjeller fra sør. Området hvor atkomsten er foreslått innregulert er i gjeldende reguleringsplan avsatt til «anlegg for idrett og sport».

pdfBestemmelser Atkomst Skipsbyggergt 36

pdfPlanbeskrivelse Atkomst Skipsbyggergt 36

pdfPlankart Atkomst Skipsbyggergt 36

Spørsmål om planforslaget kan rettes til saksbehandler. Merknader til planforslaget sendes til Teknisk forvaltning, Postboks 905, 4509 Mandal, eller til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 25.08.18.

Postadresse:

Besøksadresse: