Offentlig ettersyn – detaljregulering for Launes hyttefelt

Planutvalget vedtok i møte 13.06.18 å legge forslag til detaljregulering for Launes hyttefelt ut til offentlig ettersyn. Formålet med planforslaget er å fortette med fritidsbebyggelse innenfor allerede utbygd og regulert område. Det planlegges i tillegg tilhørende infrastruktur, samt etablering av en småbåthavn i området ved Østersstranda.

Spørsmål om planforslaget kan rettes til saksbehandler. Merknader til planforslaget sendes til Teknisk forvaltning, Postboks 905, 4509 Mandal, eller til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 25.08.18.

pdfPlanbeskrivelse Launes hyttefelt

pdfPlankart Launes hyttefelt