• Hjem

Kontrollutvalget i Mandal

Kontrollutvalget fører løpende tilsyn med forvaltningen i kommunen. Utvalget sørger for at revisjonen fungerer på betryggende måte.

Medlemmer

Kontrollutvalget skal ha 3 medlemmer. Bystyret velger selv medlemmer og varamedlemmer, samt leder og nestleder, til utvalget.

Minst et av medlemmene skal være bystyremedlem. Utelukket fra valg er ordfører og varaordfører, medlem og varamedlem av utvalgene, medlem og varamedlem av kommunalt organ med beslutningsmyndighet, og ansatte i kommunen.

For øvrig gjelder kommunelovens regler om valg av faste utvalg tilsvarende.

Leder: Ebba Farre Roksvold
Nestleder: Idar Tronstad

Sekretariatet for kontrollutvalget

Agder Sekretariat er opprettet for å dekke sekretariatsfunksjonen for kontrollutvalgene i kommunene Audnedal, Bygland, Bykle, Evje og Hornnes, Farsund, Flekkefjord, Hægebostad, Iveland, Kvinesdal, Lindesnes, Lyngdal, Mandal, Marnardal, Sirdal, Valle og Åseral.

Kontaktperson:
Navn: Utvalgssekretær Willy Gill
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 90 95 62 46
Adresse: Postboks 120, Nesgaten 7 (3. etasje i Kvinesdal sparebank), 4491 Kvinesdal

Møtedokumenter

postboks 905, 4509 Mandal