Navnekomiteen i Mandal

Hva slags saker behandles av navnekomiteen?

Navnekomiteen er et politisk utvalg og foreslår navn i navnesaker; det vil si navnsetting og navneendring for gater, veier, plasser, torg, broer m.v. Driftsstyret er navnemyndighet og fatter endelig vedtak. Komiteen gis fullmakt til å korrigere navn som er feil skrevet for gater, vei, plasser, torg, broer m.v.

For nye boligområder skal adressering og navnsetting skje samtidig med behandling av reguleringsplan.

Medlemmer:

Navnekomiteen har 3 medlemmer og er valgt for 2015-2019.

Medlemmene er:

• Knut Lindseth
  • Inga E. Fjeldsgaard
  • Reidar Hommen

Teknisk forvaltning med Hallfrid Jostedt er sekretariat for komiteen.

Postadresse:

Besøksadresse: