Skriftstørrelse

  • Hjem
  • Råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne i Mandal

Råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne i Mandal

Mennesker med nedsatt funksjonsevne skal sikres åpen, bred og tilgjengelig medvirkning i arbeidet med saker som er spesielt viktig for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Dette gjelder blant annet tilgjengelighet, arbeid mot diskriminering og tjenester for mennesker med nedsatt funksjonsevne. 
Mandal kommunale råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne er et kommunalt oppnevnt organ som arbeider etter prinsippet om universell utforming samt for at funksjonshemmede skal ha full deltagelse og likestilling i samfunnet. 

Rådet er et samarbeids - og rådgivende organ for kommunen i saker som angår mennesker med nedsatt funksjonsevnes behov og interesser. 

Retningslinjer

Medlemmer

​Rådet har 5 medlemmer med personlig vararepresentant. Medlemmene er representanter fra ulike interesseorganisasjoner for funksjonshemmede og de ulike politiske partier. 

Medlemmene er:
  1. Per E Bratteberg - leder
  2. Jorun N Stallemo - nestleder
  3. Inger Bentsen - medlem
  4. Helge Pedersen - medlem
  5. Tove Kristiansen - medlem
  6. Hallfrid Jostedt - sekretær 

Møtedokumenter

  • Last updated on .

Mandal kommune

Postadresse:
Mandal kommune, postboks 905, 4509 Mandal


Besøksadresse:
Ytre sandgate 25a, 4514 Mandal

Åpningstider: Mandag - fredag kl. 09-15
Telefontid: Mandag - fredag kl. 08-15

 

Sentralbord: 38 27 30 00
SMS: 957 69 020
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Kommunenummer: 1002
Organisasjonsnummer: 964 968 519

Personvern og informasjonskapsler

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me