• Hjem

Mandal barne- og ungdomsråd (BU)

BU 2017/2018

BU uttaler seg om aktuelle saker som er til behandling i planutvalg, driftstyre og bystyre, de deler ut aktivitetsmidler og ellers diskuterer de saker som angår barn og unge.

Sammen med andre enheter er de med å prioritere tiltak for investering i skolegårder og lekeplasser, og deltar i arbeidsgrupper med politikere og administrasjon. BU- møtene holdes i bystyresalen ca en gang pr måned.

Leder: Nestleder: AU medlem: AU medlem:
Sara Mathea Helmersen Håkon Hunt Emily Strand Hjorteland Endre Haven Hægeland

BU har 20 representanter som er valgt inn fra skolene og fra ungdomsklubben InClub. Valg til BU skjer om høsten.
Arbeidsutvalget i BU har fire representanter – leder, nestleder og to representanter.

BU har et barneutvalg (BAU)som består av representanter fra barneskolen, og et ungdomsutvalg(UU) med representanter fra ungdomsskole og videregående skole.
BU har tre underutvalg: KIU: Kultur og idrettsutvalg. MBU: Miljø- og byutviklingsutvalg. EOU: Elevdemokrati- og oppvekstutvalg.

Bystyrets representanter

Som bystyrets representant i Barne- og ungdomsrådet for perioden 2015 - 2019 velges ordfører Alf Erik Andersen, med varaordfører Ingvild Wetrhus Thorsvik som personlig vara.

Har du innspill til BU?

Er det saker eller spørsmål du ønsker at Barne- og Ungdomsrådet skal ta opp? Ønsker du mer info om valg og om hvordan BU jobber? Ta kontakt med elevrådet ved din skole.

Postadresse:

Besøksadresse: