• Hjem

Oppsigelse og permisjon - barnehage

Har du barnehageplass må du levere skriftlig oppsigelse til styrer hvis du ikke ønsker videre barnehageplass.

Det vil fremgå av barnehagens vedtekter hvor lenge du kan beholde plassen etter at du har flyttet ut av kommunen.

Oppsigelsestid

• I kommunale barnehager er det én måneds oppsigelse, regnet fra den 1. i påfølgende måned. Reglene for oppsigelse gjelder fra foreldre eller foresatte har tatt imot plassen.
  • Private barnehager kan ha lenger oppsigelsestid. Se barnehagenes vedtekter.

Ved overgang til annen barnehage i kommunen, må oppsigelsestid, overgangstidspunkt og betaling avklares med begge barnehagene.
Oppsigelse ved skolestart går automatisk for både private og kommunale barnehager.

Oppsigelse før oppstart

Vanlige regler for oppsigelsesfrist og betaling gjelder selv om du ikke har tatt plassen i bruk.

Postadresse:

Besøksadresse: