Kontantstøtte

I Mandal kan du søke om statlig og kommunal kontantstøtte.

Statlig kontantstøtte

Du kan få statlig kontantstøtte for barn mellom ett og to år eller adoptivbarn som ikke har begynt på skolen. Denne kontantstøtten skal bidra til at familiene selv kan ta større del av omsorgen for egne barn. Du kan velge om du selv vil ha heltidsomsorg for barnet, eller i hvilken grad du vil overlate omsorgen for barnet til andre, uavhengig av hvordan tilsynet ordnes.

Les mer om statlig kontantstøtte her

Kommunal kontantstøtte

Kommunal kontantstøtteordning avvikles fra 1. juli 2018

Du kan få kommunal kontantstøtte for barn mellom to og tre år. Kommunal kontantstøtte ytes med beløp fastsatt av bystyret, for tiden kr. 4000,- pr. måned. Denne støtten ytes ikke for barn som delvis benytter barnehage eller har barnehageplass i andre kommuner.
Mottaker av kontantstøtten må melde fra til Mandal kommune dersom grunnlaget for kommunal kontantstøtte ikke lenger er til stede. Feilaktig utbetalt kontantstøtte kan kreves tilbakebetalt.

Søknadsskjema kommunal kontantstøtte

Du søker på skjemaet Kommunal kontantstøtte - Søknad om (KF-171-1002)

Postadresse:

Besøksadresse: