• Hjem

Kontantstøtte

I Mandal kan du søke om statlig kontantstøtte. Du kan få kontantstøtte hvis du har barn mellom 1 og 2 år som ikke går i barnehage med offentlig tilskudd. Hvis barnet ditt er adoptert, kan barnet være opptil skolealder.

Statlig kontantstøtte

Du kan få statlig kontantstøtte for barn mellom ett og to år eller adoptivbarn som ikke har begynt på skolen. Denne kontantstøtten skal bidra til at familiene selv kan ta større del av omsorgen for egne barn. Du kan velge om du selv vil ha heltidsomsorg for barnet, eller i hvilken grad du vil overlate omsorgen for barnet til andre, uavhengig av hvordan tilsynet ordnes.

Les mer om statlig kontantstøtte på nav.no her

Kommunal kontantstøtte

Kommunal kontantstøtteordning ble avviklet fra 1. juli 2018