Hospitere i Mandal kommune?

Vi ønsker deg som sykehusansatt herved velkommen til å søke hospitering hos oss!

Hvorfor hospitere?

Hensiktene med hospitering mellom sykehus og kommuner er å

• øke kunnskapen innen ett eller flere relevante fagområder/arbeidsfelt
  • øke forståelsen om det motsatte forvaltingsnivå
  • bli kjent med personer det er naturlig å samarbeide med
  • øke kunnskapen om hvordan samhandlingen kan forbedres
  • øke kunnskapen om det helhetlige pasientforløpet.

Hvem kan hospitere hos oss?

Vårt 3 dagers hospiteringsprogram henvender seg til sykepleiere og vernepleiere ved Sørlandet Sykehus HF.

Når foregår dette?

Hospiteringen vil gjennomføres i uke 11 og 42 og vil vare fra onsdag til torsdag/fredag.

Hospiteringsprogram 1

• Dag 1 Tildeling av tjenester og samhandling Hverdagsrehabilitering. Livsglede sykehjem
  • Dag 2 Lokalmedisinske tjenester Korttidsavdelinger. LRMS; Kommunal Øyeblikkelig Hjelp (KØH) og legevakt.
  • Dag 3 Hjemmebaserte tjenester Hjemmesykepleien. Gode pasientforløp. E-link.
  • pdfHospiteringsprogram 1

Hospiteringsprogram 2

• Dag 1 Tildeling av tjenester og samhandling Hverdagsrehabilitering Livsglede sykehjem
  • Dag 2 Demensomsorg og hukommelsesteam
  • Dag 3 Skjermet avdeling Forsterket avdeling
  • pdfHospiteringsprogram 2

Hva du kan forvente?

Som hospitant hos oss kan du først og fremst lære hvordan vi jobber i kommunehelsetjenesten. Hospiteringsprogrammene våre har som hovedmål å gi deg et lite innblikk for tildeling av tjenester og samhandling, enhetenes organisering, tilnærmingsmetoder og tiltak, i tillegg til hva vi tilbyr av behandling.

Hvordan søke?

Fyll du ut søknadsskjemaet sammen med din leder. Søknaden sendes oss.

Klikk her for søknadsskjema

Søknadsfrist

Frist for søknad er 15. desember for hospitering på våren og 15. juni for hospitering på høsten.

Kontaktperson Mandal kommune

Lotti Karjala Løvhaug | tlf. 38 26 79 28 | epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Postadresse:

Besøksadresse: