• Hjem

Mandal bibliotek

Logo Mandal Bibliotek

Mandal bibliotek er et sted for kultur, kunnskap- og informasjonsformidling. Biblioteket er et sentralt møtested for alle, og det er gratis å bruke biblioteket.

De ansatte gir gjerne veiledning, og er behjelpelig med å skaffe informasjon og litteratur. Er det bøker, mikrofilm og andre medier som biblioteket ikke eier, forsøker vi å skaffe de fra andre bibliotek.

Mandal bibliotek har store samlinger av bøker, lokalsamlinger, lydbøker, musikk, video og tidsskrifter Der finnes også internettmaskin tilgjengelig for publikum.

Informasjon om Mandal bibliotek, deres åpningstider med mer på mandalbibliotek.no

Postadresse:

Besøksadresse: