• Hjem

Spre litt sykkelglede - vinn en sykkel

Vil du være med å spre sykkelglede? Velg sykkelen framfor bilen så ofte du kan og delta i konkurransen om å vinne sykkel.

VINN EN SYKKEL !

Bli med i konkurransen om å vinne en sykkel. Trekningen vil skje i mai og eksakt dato for trekning vil bli annonsert her, på Facebook og Instagram.

Slik deltar du:

Del bilder av dine gode sykkelopplevelser i Mandal – på Facebook eller Instagram og tag bildene med #takkmamma eller #takkpappa eller #sykkelgledemandal.

Konkurransereglene:

1. Deltagerne må være bosatt i Mandal.
  2. Bildet skal være tatt i Mandal.
  3. Bildet skal tydelig vise en sykkelopplevelse.
  4. Bildene må være offentlig publisert på Facebook eller Instagram.
  5. Månedens bilde blir vurdert etter grad av inspirasjon og sykkelglede. Det tas også hensyn til at bildet skaper variasjon og mangfold til nettsiden.
  6. Personer som kan gjenkjennes på bildet må ha gitt sitt samtykke til publisering før deltagelse.

MÅNEDENS BILDE

Hver måned kårer Sykkelbyen Mandal månedens bilde. Bildet publiseres på denne nettsiden, på facebook og Instagram. Vinneren får også en liten gave fra Sykkelbyen Mandal.
Arbeidsgruppen for Sykkelbyen har ansvar for kåringen.

aktuelle linker:

Postadresse: